De 10 belangrijkste tips om een succesvolle DJ te worden

Het boek dat elke DJ moet lezen


 • Leer de fijne kneepjes van het DJ-vak
 • Lees de ervaringen van de pro's
 • Sla alle valkuilen over waar veel DJ's in vielen
 • Word binnen no-time een succesvolle DJ

Lees hoe ik als DJ ben begonnen en uiteindelijk een dikke wereldhit scoorde

Steff Da Campo | DJ / producer

Mijn naam is Erik Ferwerda en ik heb vanaf de tijd van het vinyl tot heden minimaal 3 nachten per week gedraaid voor verschillende tevreden opdrachtgevers. Ik verzorgde optredens in de grootste discotheken en clubs van Nederland maar ook de vele feestcafe's in binnen en buitenland wisten mij te boeken. 

Ik was ook radio-DJ, voice-over, horeca-ondernemer en haalde met veel succes spraakmakende event-formules naar Nederland. Tevens ben ik initiatiefnemer van DJ-Life, de meest leerzame DJ/Producer Community en opleiding van Nederland, en ben ik sinds een jaar business partner van De Producer School

Naarmate de techniek vorderde vond ik dat het steeds makkelijker werd voor een DJ om door te breken. Toch gebeurt dit statistisch gezien heel weinig en zijn er maar enkele die het uiteindelijk gelukt is. Dit zijn de grote sterren van nu zoals Michael Jackson en Madonna vroeger waren. Door mijn ruime ervaring herken ik de vele valkuilen waar de vaak jongere collega's in vallen. Hierdoor behalen zij niet het gewilde succes als DJ. Vaak is het juist het gemis aan ervaring waardoor de fouten gemaakt worden. Veel startende DJ's vragen me om advies of willen tips om hun DJ doel te bereiken. 

Dit heeft mij geïnspireerd en uiteindelijk geresulteerd tot mijn #1 E-book: 'De 10 belangrijkste tips om een succesvolle DJ te worden'. De liefde voor het vak, de passie voor muziek en mijn missie een nieuwe generatie DJ's te helpen om door te breken heeft mij zover gebracht om mijn ervaringen en die van vele collega-DJ's te delen.

Lees mijn boek en pak je kans om de wereld met jouw talent te veroveren. Je krijgt o.a. antwoord op de volgende vragen:


 • Hoe verbeter je je DJ set op ongekende wijze?
 • Wat zijn de essentiële grondbeginselen van het DJ-vak?
 • Hoe maak je je eigen track?
 • Waar haal je de vetste tracks voor je set vandaan?
 • Hoe bouw je een bruikbaar netwerk op?
 • Hoe krijg snel extra boekingen?
 • Hoe word je de baas van de dansvloer?
 • Hoe maak je binnen afzienbare tijd naam als DJ?
Erik Ferwerda

30 jaar

Ervaring

28.000

Draai-uren

2.000+

Downloads van e-books

150+

DJ-gigs per jaar

Wat anderen zeggen over mijn E-book:

Leest lekker weg 

Een must voor elke DJ

Jan Augenbroe - DJ

Hele goede bruikbare tips

Duidelijk omschreven en helpt je echt

Lex Timmerman - DJ

Dit moet je gelezen hebben

Een aanbeveling ook voor de beginnende DJ

Olaf Mathezing - DJ

Leerzaam als je net bent begonnen

Gevorderde DJ's steken er zelfs iets van op

Danny Juckers - DJ

Hier heb je pas iets aan

Een startende DJ moet dit gewoon lezen

Bert-Jan Tiekstra - DJ

Fantastisch!

Goeie tips voor een beginnende DJ

Jerke Bosma - DJ

Hoe word je de nieuwe #1 DJ van de wereld?

Wil jij weten hoe je een succesvol DJ kan worden en van je hobby je werk kan maken? Lees de 10 belangrijkste tips en je lancering als succesvolle DJ gaat van start. Volg het al eerder bewandelde pad en wie weet sta JIJ in no-time aan de top!!

arrow_drop_up arrow_drop_down